Creativity

Let me show you how this works.........

1

hello nice to meet you!

Een ruimte moet je voelen en ervaren! Daarom is het belangrijk om ons eerste kennismakingsgesprek op locatie te doen. We bespreken samen wat uw wensen en doel is van het project. Dit gesprek is nog geheel informatief en in principe kostenloos, mits het project in de regio is. Indien dit niet het geval is zal ik van te voren met u bespreken wat de hoogte van de vergoeding zal zijn, uiteraard is dit afhankelijk van de plaats van het project.


2

The value of imagination!

Het is voor creatievelingen ontzettend moeilijk om een prijskaartje te hangen voor hun creatieve ideeën. Het creatieve proces is niet uit te drukken in uren. Het is een creatief proces. We gaan brainstormen, ideeën stromen vanuit onze vingers via onze potlood op ons schetsblad. We kriebelen en tekenen hier en daar wat. Kijken er nog eens goed naar, en kijken er nog eens naar, we slapen er eens één of meerdere nachtjes over. Zijn we nog steeds enthousiast over het idee? Of willen we nog andere idee uitproberen? En zo gaan we door tot jij en ik tevreden zijn.


3

Everything is possible!

Elke project is maatwerk. Afhankelijk van uw wensen.
Een simpel advies aan huis kan al een mooi begin zijn.

Maar er is nog veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:
Een ontwerp voor ruimtelijke indeling
Styling- en/of kleurenplan
Het uitzoeken van de juiste meubels en producten voor uw interieur?
Maatwerk productontwerp
Of gewoon alles en dan maken we er een mooi uitgewerkt 3D plan, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt hoe uw ruimte of project eruit zal zien


 

If you want creative workers
Give them time to play